Файли до CS 1.6
Counter strike 1.6

CS 1.6 Сервер

CS 1.6 Загальне
Різне
Останні коментарі
Написав: КаVyн
Написав: 2vlad22
Написав: 2vlad22
Написав: 2vlad22
Мажори сайта
$eRJ
Адміністратор
Додано файлів: 762

КаVyн
V.I.P
Додано файлів: 172

B@CbOK
V.I.P
Додано файлів: 119

Наше опитування
За кого ви частіше граєте?
Всього відповідей: 1925
Головна » 2011 » Липень » 6 »

Технології NVIDIA дозволяють швидко малювати машини




Компанія NVIDIA прислала прес-реліз, присвячений новим методам створення і обробки фотореалістичних зображень. Ми довго думали, чи варто публікувати отриману інформацію на сторінках новинної стрічки, але у результаті вирішилися - врешті-решт, чом би не поділитися добре розказаною історією з красивими картинками?

Джеф Паттон (Jeff Patton) - відомий CG -дизайнер, фрилансер-самоучка, що створює технічні ілюстрації для великих компаній, включаючи Honeywell, Delta Controls, Johnson Controls і інші. Він також є визнаним гуру по Autodesk 3ds Max 3D і ПО для візуалізації NVIDIA mental ray, активним бета-тестером, який викладає клас Autodesk Master Class, і створює керівництва по ефективних методах використання обох програмних рішень.

На початку 2010 року деяка фотореалістична візуалізація автомобілів, зроблені Паттоном, притягнула увагу компанії Mercedes Benz USA. У результаті концерн запропонував художникові створювати зображення для веб-сайту і друкарської реклами компанії. Паттон отримав ці системи автоматизованого проектування (САПР) для кожного транспортного засобу, а також зображення фону. Завдання полягало в тому, щоб створити зображення з цифровою моделлю автомобіля на запропонованому фоні, акцентуючи увагу на формі автомобіля за допомогою відображень і освітлення.

Дизайнер знав, що створювані зображення повинні поєднувати фотореалізм і якість студійного фото - автомобілі повинні виглядати абсолютно реалістично, як на фотографіях!

На початку роботи над проектом Паттон використав програмне забезпечення 3ds Max і mental ray, а також Chaos Group V - Ray на центральному процесорі. Враховуючи великі розміри файлів і необхідні масштаби візуалізації, його робота просувалася украй повільно.

Паттон знав, що високоефективне програмне забезпечення для рендеринга NVIDIA iray ідеально підійде для його проекту по візуалізації продуктів Mercedes Benz. Будучи першим інтерактивним рішенням для створення фотореалістичної і фізично вірної візуалізації, що використовує можливості NVIDIA Quadro і професійних графічних процесорів Tesla, воно значною мірою підвищить його ефективність.

Таким чином він зробив крок назустріч обчислювальній візуалізації за допомогою iray, обладнав свою робочу станцію відеокартами NVIDIA Quadro 6000 і Tesla C2070 GPU з 6 Гб пам'яті в обох рішеннях для обробки зображень з дуже високим розділенням в 6K.

Технології NVIDIA дозволили Паттону візуалізувати дані в 7,5 разів швидше в порівнянні з процесорним рендерингом на потужностях його старого комп'ютера (Mental Ray і V - Ray при використанні процесора Intel Core i7 - 960 3,2 ГГц) - раніше на обробку йшла година, але переклад розрахунків на плечі відеокарт дозволив скоротити цей термін до 8 хвилин.

На додаток до більш високої швидкості візуалізації, досягнутої завдяки GPU -ускорению, Паттон підвищив чіткість і деталізацію своїх зображень завдяки фотореалістичним можливостям NVIDIA iray.

Хочеться від щирого серця порекомендувати сайт Джефа Паттона усім любителям комп'ютерної графіки - роботи виглядають, як добре оброблені фотографії, але насправді усі машини на них створені в тривимірних редакторах. Просто приголомшливо.

Категорія:

Ігрове залізо

| Переглядів: 1129 | Додав: $eRJ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
міні-Профіль



Гість, ми раді вас бачити! Буть-ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Приєднуйтесь до нас!

Пошук
Реклама
Наш банер
Допоможіть нашому сайту!
Розмістітивши наш банер у себе на сайті




[Інші банери]
Партнери
5 сайтів з TOP'а
1
Counter-Strike Por...
:3949 | :2028
2
Free-Torrent
:3947 | :2301
3
Офіційний сайт кла...
:3818 | :2970
4
< Music.Zaz-Diz...
:3777 | :2565
5
Counter-Strike por...
:3556 | :1880
+ Додати сайт +
© "CS-Yakudza Клан | Портал" 2009-2024 | Design by $eRJ
CS-Yakudza.com - Все для Counter Strike, файли, статті cs 1.6