Файли до CS 1.6
Counter strike 1.6

CS 1.6 Сервер

CS 1.6 Загальне
Різне
Останні коментарі
Написав: КаVyн
Написав: 2vlad22
Написав: 2vlad22
Написав: 2vlad22
Мажори сайта
$eRJ
Адміністратор
Додано файлів: 762

КаVyн
V.I.P
Додано файлів: 172

B@CbOK
V.I.P
Додано файлів: 119

Наше опитування
Яка мапа краща?
Всього відповідей: 744
Головна » 2011 » Липень » 6 »

Довгожданий анонс Sony NGP на PlayStation Meeting 2011




У 15:00 по токійському часу, 27 січня в готелі Prince Park Tower компанія Sony Computer Entertainment уперше показала свою портативну консоль нового покоління. Майбутній конкурент Nintendo ЗDS доки відомий під кодовою назвою NGP (Next Gen PortabIe) і добре описується словами "як PSP, тільки за усіма параметрами набагато краще". Публіка в залі аплодувала, але. чи не більше ентузіазму викликав інший анонс - сервісу PlayStation Suite для мобільних телі фонів під управлінням Android.

NGP забезпечена усіма тими ж кнопками, що і PSP, включаючи чотири фірмові (хрестик, квадрат, трикутник, круг), два шифти, хрестовина, start, select і кнопку PlayStation для виходу в ОС.
Усі побоювалися, що PlayStation PortabIe 2 вийде у форматі слайдера, як PSP Go. На щастя, обійшлося. NGP в усіх сенсах нагадує збільшену PSP.

Очевидно, що NGP зможе заразом замінювати і медіаплеєр як для відео, так і для аудіо. Внутрішня пам'ять не передбачена, усе зберігатиметься на флешці.

Уся історія з NGP була жахливо засекречена. Запрошення на "захід Sony в Токіо" я отримав в середині січня, але не знав, що саме там повинно статися. Ні розклади, ні місця, ні назви. Передбачалися будь-які варіанти - від найнуднішого (запуск PlayStation Phone - і усе) до найкрутішого (показ усієї лінійки Sony, включаючи The Last Guardian). Ніякій офіційній інформації.

І це притому, що чутки про PSP2 ходили вже декілька місяців (шануйте, наприклад, наш репортаж з Guerilla), плюс зі своїх джерел я дещо знав про нові мобільні ігрові платформи Sony (і не усе я можу розповісти навіть зараз). Як тільки були обнародувані назва і місце проведення заходу, так усе стало на свої місця. Адже на попередньому PlayStation Meeting, 2005 року, компанія Sony Computer Entertainment поділилася інформацією про запуск приставки PlayStation 3. При цьому місце проведення не припускає показ ігор - в готелі просто немає приміщень, що підходять під це.

Зате зручно проводити прес-конференцію для інвесторів, розробників і профільної преси.

Для початку Каз Хираи показав відеоролик (цитуємо) "з ЕЗ 2005" під назвою Суbег Society. Мовляв, в нім Sony п'ять з половиною років тому виклала власний погляд на майбутнє відеоігор і цифрових розваг, і це бачення компанія досі вважає вірним. Кадри у дусі "Матриці" супроводжувалися рубаною абракадаброю у дусі "Reality becomes data. It's а new way to view information. Imagination and dreams соте true". Швидше за все, так креативники Sony намагалися плавно підвести глядачів до тем доповненої реальності і соціальних мереж.

Але, якщо чесно, усе показане і заявлене не мало відношення ні до ігор, ні до PlayStation 3, ні до NGP, ні до здорового глузду. Та і ролик такий на Е3 2005 я не пам'ятаю, а колеги, з якими я сидів на конференції Sony, - теж. Уток - пам'ятаємо. Технічну демку Final Fantasy VII - пам'ятаємо. На Youtube теж нічого не знайшли. А, судячи із слів Каза, повинні пам'ятати. Можливо, хто-небудь з читачів пояснить?


Категорія:

Ігрове залізо

| Переглядів: 956 | Додав: $eRJ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
міні-Профіль



Гість, ми раді вас бачити! Буть-ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Приєднуйтесь до нас!

Пошук
Реклама
Наш банер
Допоможіть нашому сайту!
Розмістітивши наш банер у себе на сайті




[Інші банери]
Партнери
5 сайтів з TOP'а
1
Counter-Strike Por...
:3949 | :2028
2
Free-Torrent
:3947 | :2301
3
Офіційний сайт кла...
:3818 | :2970
4
< Music.Zaz-Diz...
:3777 | :2565
5
Counter-Strike por...
:3556 | :1881
+ Додати сайт +
© "CS-Yakudza Клан | Портал" 2009-2024 | Design by $eRJ
CS-Yakudza.com - Все для Counter Strike, файли, статті cs 1.6