Файли до CS 1.6
Counter strike 1.6

CS 1.6 Сервер

CS 1.6 Загальне
Різне
Останні коментарі
Написав: КаVyн
Написав: 2vlad22
Написав: 2vlad22
Написав: 2vlad22
Мажори сайта
$eRJ
Адміністратор
Додано файлів: 762

КаVyн
V.I.P
Додано файлів: 172

B@CbOK
V.I.P
Додано файлів: 119

Наше опитування
Яка ваша найулюбленіша зброя ?
Всього відповідей: 1796
Головна » 2011 » Січень » 11 »

barracuda залишає KerchNET



2011 кск KerchNET почне в оновленому складі. Колектив залишає Дмитро

"Barracuda" Прохнер.

Рівно рік тому в складі KerchNET з'явився 15-річний гравець, чиє ім'я було на той момент не дуже відоме навіть на українських теренах. Зараз же Діму по праву вважають одним з найталановитіших гравців Україні, незважаючи на все ще юний вік, а також добре знають за межами країни.

Менеджер команди Олександр "Alert" Штаченко:

"Від імені колективу і від себе особисто хочу сказати Дімі" спасибі "за час, який він віддавав проекту, і побажати успіхів у подальшому - як у грі так і в житті".

Прощальні слова Дмитра в ранзі гравця KerchNET:

"Запам'яталися як і веселі, так і сумні моменти, від яких навіть зараз відійти важко ... З того часу, як мене взяли в KerchNET, я дещо побачив. Почнемо з самого початку.

Сподобалося, як мене ссажівалі з поїзда в Бєлгороді, коли я вперше їздив до Москви. Величезне спасибі хлопцям за те, що не поїхали далі, в Росію, а залишилися стояти під дверима - чекали мене годин 5-6 на морозі "-10". Хлопці купили квитки назад до Харкова, і ми поїхали. Попередньо я пояснював, чому ми живемо в такій країні, в якій навіть паспорт за місяць не можуть зробити. Загалом, поїздка запам'ятається на все життя: тоді це мало не до сліз доводило, але зараз іноді згадуємо цю історію і сміємося всі разом:).

Отже, наступний турнір, наскільки я пам'ятаю, був Arbalet Cup України, на якому ми погано виступили і без настрою всі виїхали додому. Потім ми нарешті добралися до Москви - по-моєму, знову ж таки на чемпіонат серії Arbalet. Найбільше запам'яталась перемога над міксом F1N `a, хек` a і компашки - я їй був дуже радий!

На початку травня ми поїхали до Харкова на фінал ліги Triolan. Туди нас з cArsky віз Ваня Johnta на своїй машині. Доїхали ми нормально, лігу виграли - але найцікавіше почалося на шляху до Москви, на ASUS Spring 2010. Відразу по завершенню харківського турніру ми прописали в датчику GPRS адресу місцевого вокзалу (навіть зараз його пам'ятаю - "Привокзальна 1") і поспішили на станцію. До московського потяга залишалося хвилин 40, і ми, вже розуміючи, що запізнюємося, рушили по вузьких доріжках Харкова на чортову "Привокзальну". Але, доїхавши до неї, ми побачили, що вокзал виявився не наш, а якийсь "лівий"!

У нас почалася паніка! Ваня став просити Valentinich'а вийти і збігати на вокзал - запитати, які є найближчі поїзда до Москви і, нарешті, сама адреса Центрального вокзалу. У той час, поки Валік виходив з машини і закривав двері, Ваня випадково наїхав йому на ногу - було багато матів:). Тим не менш Валік побіг питати - приходить і говорить: "З цього вокзалу квитків ніяких немає, і адреси Центрального вокзалу теж немає!" Все, ми приречені.

Але, врешті-решт, ми дізналися у якоїсь бабусі адреса вже нашого вокзалу і поїхали туди здавати квитки. Щоправда, і в цьому нам відмовили - сказали, гроші зараз не повернуть. А що залишилися на квитки до Москви нам не вистачало. Але тут Ваня дістав своє суперзброю - картку MasterCard. Всіх знятих з неї грошей нам вистачило на плацкартні місця (квитки на зворотну дорогу у нас були).

Прибули до столиці Росії ми в 11, а сам турнір почався в 10! Ми попросили Діму ReD'а, щоб він домовився з організаторами з питання нашого запізнення. Схопивши перше таксі, ми доїхали до клубу і з поспіху зіграли з якийсь не дуже сильною командою внічию - 15:15. Це вже говорило про те, що вихід з групи буде важким, тому що попереду нам належало зіграти з USSR і міксом LeX'а. Ми жорстко зібралися, без проблем виграли у USSR і на de_nuke зіграли внічию з командою LeX'а - по раундах ми вийшли з групи з другого місця, що хоча б трохи підняло настрій.

Далі нічого подібного не траплялося, і слава Богу:)! Також, вже після замін, запам'яталося друге місце на WCG України. А взагалі було багато веселих історій, пов'язаних з KerchNET, все не опишеш.

Зараз спробую підтягти навчання, куплю абонемент і піду в зал. Буду просто добре відпочивати з друзями, так як зараз з'явилося трошки вільного часу. Вже після хочу знайти якусь перспективну команду і грати далі.

Я хотів би подякувати всю організацію KerchNET за те, що вона підтримувала нас протягом цього року - морально, фізично і матеріально! Величезне спасибі Дімі ReD'у, Сергію Smaller'у і Сані Alert'у. Також висловлю свою подяку своїм колишнім тіммейтам - Руслану Kruto'му, Степану cucumber'у, Вані Johnt'e, Славі sozik'у, Владу bondik'у, Ромі z1, Андрюхе B1ad3'у. Ну а найбільший респект - cArsky! Стьопа, я буду сумувати за нашим буткемпам:). Спасибі всім тим, хто нас підтримував протягом цього року. До нових зустрічей, I'll be back! "

Рік гри в одній команді - це дуже пристойний термін, особливо для такої дисципліни, як Counte-Strike. Проте всьому приходить кінець: починаючи з сезону 2011, шляхи barracud'и і KerchNET розходяться. Про те, хто займе місце п'ятого гравця в команді, буде відомо в найближчі два дні. Слідкуйте за оновленнями на wesgg.com.

Дмитру бажаємо і надалі добиватися успіхів - як у повсякденному житті, так і на улюбленому поприщі!

Поточний склад KerchNET:

Андрій "B1ad3" Городенський
Степан "cArsky" Петренко
В'ячеслав "sozik" Сазонов
Владислав "bondik" Нечіпорчук


Категорія:

Кіберспорт

| Переглядів: 1109 | Додав: $eRJ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
міні-Профіль



Гість, ми раді вас бачити! Буть-ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Приєднуйтесь до нас!

Пошук
Реклама
Наш банер
Допоможіть нашому сайту!
Розмістітивши наш банер у себе на сайті




[Інші банери]
Партнери
5 сайтів з TOP'а
1
Counter-Strike Por...
:3949 | :2028
2
Free-Torrent
:3947 | :2302
3
Офіційний сайт кла...
:3818 | :2970
4
< Music.Zaz-Diz...
:3777 | :2566
5
Counter-Strike por...
:3556 | :1881
+ Додати сайт +
© "CS-Yakudza Клан | Портал" 2009-2024 | Design by $eRJ
CS-Yakudza.com - Все для Counter Strike, файли, статті cs 1.6