Здравствуйте, гість ( Вхід | Реєстрація )

  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Leet  
Форум сайта CS-Yakudza.com » Різне » Новини » Интервью с TyLoo|Alex: "Почему я завязал с CS"
Интервью с TyLoo|Alex: "Почему я завязал с CS"
Понеділок, 03.01.2011, 14:30 | Повідомлення # 1
Повідомлень:
14
Нагороди:
Ранг:
Зацікавлений
0
Всім нам трішечки сумно бачити, як один з головних ветеранів кіберспорту з однією з найяскравіших кар'єр в Counter-Strike'е, тепер покидає нас і більше не буде представляти свою країну і команду на світових турнірах. TyLoo | Alex пішов з CS, але не з eSport'а взагалі і тому кореспонденти fnatic.com вирішили взяти у нього інтерв'ю, щоб прояснити ситуацію, а ми це інтерв'ю для вас люб'язно переклали.

Привіт, як справи і чим займався з часу свого відходу з змагального CS?

Всім привіт! Все відмінно, вдарився в навчання, мені її так бракувало у часи професійної ігровий кар'єри. Як і інших важливих моментів життя «в реалі».

Розповідай, чому вирішив зав'язати з CS?

По-перше, вік. Плюс, життя вимагає дещо іншого, доводиться жертвувати захопленням.

Чим збираєшся займатися в майбутньому? Чи збираєшся зв'язати свою кар'єру з кіберспорту?

На початку грудня я вступив в ZOWIE, організацію, яка займається розробкою і маркетингом девайсів для прогеймерів. Саме цим я і буду займатися найближчим часом. Що стосується Counter-Strike, то в моїх планах всіляко допомагати розвитку нового покоління китайських каесеров.

Озираючись назад, які моменти своєї кар'єри ти б назвав запам'яталися найбільше?

Сказати по-правді, таких спогадів чимало. Але якщо потрібно було б вибрати з них одне, я б вибрати 11 грудня 2005 року. Стадіон Пекінського сталепрокатного заводу. Фінал третього сезону WEG. Тоді я вперше став чемпіоном світу, а це незабутні відчуття!

Ніколи не шкодував, що став прогеймерів?

Ні на секунду. Навіть якщо б мені не пощастило чогось досягти в eSport'е, я б все одно вибрав цей шлях знову. Що набагато важливіше для мене - багато людей виявляли мені повагу за те, що я робив і роблю. Плюс, за всю свою кар'єру мені вдалося краще зрозуміти своїх кращих друзів, з ким я довгий час грав. Так що я задоволений.

Тепер, коли ти зав'язав з CS, ти можеш відповісти на питання - чи були у тебе, як у гравця, якісь цілі, яких ти не зумів досягти?

Звичайно. Адже ми не досягли особливих результатів граючи закордоном, хоча ми були дуже близькі до цього в 2009 і 2010 роках, але нам це не вдалося. За ці 2 роки ми не виграли стоять медалей на міжнародних турнірах, а саме про це я мріяв всім серцем.

Як думаєш, ти коли-небудь повернешся в кіберспорт?

Якщо я коли-небудь знову почну вбивати «connect» в консолі, то пліч-о-пліч зі мною будуть знаходиться мої друзі і грати ми будемо лише заради задоволення, ніяких професійних планів. Тому з топовими командами нам позмагатися не вдасться, але головне ж - задоволення від гри і спілкування!

Твою кар'єру прогеймерів в кіберспорті можна назвати вдалою. Тепер, коли вона підійшла до кінця, чи можеш ти щось сказати молодим починаючим прогеймерів?

Я б сказав так - абсолютно кожна людина на цій планеті зустрічає ан своєму шляху величезна кількість проблем і перешкод. Тому вибравши для себе те, чим вам подобається займатися, далі не дозволяйте собі сумніватися, краще працюйте в поті чола. Будете багато переживати - нічого не досягнете.

Яку пораду ти б дав геймерам, які мріють про кар'єру професійного кіберспортсмени?

Для деяких за підсумками може виявитися, що гра не коштувала свічок, адже для того щоб досягти успіху, потрібно докласти величезних зусиль, потрібно бути трішки удачливим і володіти ясним розумом. Вибереш кар'єру прогеймерів - доведеться багато чого витерпіти. Саме тому важливо визначитися - гра для вас всього лише розвага, або ж це мрія. І якщо друге, то бийтеся за неї без страху!

Річ, яка завдавала тобі найбільшу душевний біль, поки ти був прогеймерів?

Я не міг змиритися з тим, що мої давні тіммейти, один за іншим, змушені залишати кіберспортівних сцену з-за життєвих обставин, над якими вони не владні.

А сама приємна штука в кіберспорті?

Радість за те, що я представляв свою країну, Китай, на величезній кількості турнірів по всьому світу і зустрів так багато гарних товаришів.

Китайський уряд нещодавно стартувало широкомасштабну програму з підтримки кіберспорту з лігою CEPL загалом і грою Warcraft III зокрема. Що думаєш про це і чому в пулі ігор немає CS?

Чому там немає CS? Не знаю, право не знаю. Адже Counter-Strike давно і міцно є однією з самих головних дисциплін у киберспорте. Мені незрозуміло, чому організатори цієї ліги вважають ігри типу DotA і CrossFire більш адекватними представниками командних дисциплін. Тут, швидше, зіграло роль уряд, який прийняла саме це, дивне з усіх сторін рішення. Мені соромно і сумно, більше нічого не скажеш.

У чому різниця між хорошими CS-гравцями і кращими CS-гравцями?

Хороший каесер виділяється відмінним аймом, скіллом і розумінням гри. Але щоб дорости до кращих, йому необхідно більше - необхідно зрозуміти, навіщо він взагалі грає в цю гру, що вона для нього означає. Необхідно цінувати команду і робити все для того, щоб команда стала сильнішою і стабільнішою.

Що ти вважаєш своїми головними заслугами в кіберспорті?

Я багато чого досяг, але саме моє важливе досягнення - те, що на своєму прикладі я показав величезній кількості людей, чим насправді є кіберспорт. Адже справжній кіберспорт і те, яким його показують деякі газети / журнали / телеканали - відрізняються як небо і земля.

Що ти можеш сказати своїм фанам в завершенні інтерв'ю?

Хлопці, я дякував вас так багато, але я не втомлююся це робити і ще раз кажу вам спасибі. Дякую всім вам за підтримку. І нехай я знайду для себе нове заняття і поставлю собі нові цілі, я сподіваюся ви все ще будете підтримувати мене, незалежно від того, граю я в CS чи ні! Cпасибо всім!

Форум сайта CS-Yakudza.com » Різне » Новини » Интервью с TyLoo|Alex: "Почему я завязал с CS"
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Статистика Форума
Нові теми Популярні теми Кращі користувачі Нові користувачі

Прикол в cs 1.6

(1)

Банерообмін

(19)

Шаблон для ucoz - Dco...

(1)

Готовий і настроєний ...

(7)

Красивый информер топ...

(0)

Моє відео

(7)

BCM

(0)

Новый информер коммен...

(0)

Голубая кнопка вверх ...

(0)

Статистика кто посети...

(0)

конкурс вгадай фільм

(28)

Банерообмін

(19)

про модулі

(15)

Набір "Модератор...

(13)

Перемикач сторінок

(13)

Створення cs 1.6 серв...

(11)

Роздача ICQ від $eRJ

(11)

Купи або получи домен...

(9)

залучення реальних ві...

(9)

Роздача програм для {...

(8)

B@CbOK

(317)

КаVyн

(235)

$eRJ

(177)

Leet

(82)

ГОРІЧ

(72)

Olizina

(51)

dingo

(40)

CkopnioH

(34)

brooklin

(32)

extremist

(14)

Volodymyr

(24.04.2021)

Don_UA_

(03.06.2020)

Саня3639

(22.08.2019)

Don_ua

(10.08.2018)

buldog7

(16.12.2016)

arsen_1379

(17.08.2015)

ispanets

(23.04.2015)

Dj23435

(27.05.2014)

nazar1111

(20.05.2014)

nikonov

(11.05.2014)